.::|Cisco|::.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
.::|Cisco|::.

You are not connected. Please login or register

Bianchi: Iu bashkova ekipit tė duhur

Shko poshtė  Mesazh [Faqja 1 e 1]

1Bianchi: Iu bashkova ekipit tė duhur Empty Bianchi: Iu bashkova ekipit tė duhur Thu Jan 24, 2008 3:04 pm

NiTRo

NiTRo
Antar Me PreVoj
Antar Me PreVoj

Bianchi: Iu bashkova ekipit tė duhur
Sulmuesi italian Rolando Bianchi ka bėrė komentet e para si lojtar i Lazios pas kompletimit tė mbrėmshėm tė transferimit nga klubi anglez Manchester City.

Rolando Bianchi tashmė ėshtė lojtar zyrtar i Lazios, ndėrsa nė deklaratėn e parė nė kėtė klub ai ka thėnė: “Kam pasur edhe dy oferta tjera interesante, por vendosa qė e ardhmja ime tė jetė me Lazion dhe tė tregoj vlerat e mia nė kėtė klub tė madh”, ka thėnė Bianchi.

“Ka qenė njė vendim i marrė me kujdes. Kam menduar pėr kėtė shumė, por jam i sigurt se kjo ėshtė zgjidhja e duhur dhe e ardhmja do tė tregojė kėtė”, ka shtuar sulmuesi.

Bianchi bėri emėr gjatė sezonit 2006/2007 sa ishte nė Reggina, ndėrsa verėn e kaluar kaloi tek Manchester City ku nė pjesėn e parė tė kėtij sezoni dėshtoi tė luajė rol tė rėndėsishėm nė ekipin e trajnerit Sven-Goran Eriksson.

Mbrapsht nė krye  Mesazh [Faqja 1 e 1]

Similar topics

-

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi