.::|Cisco|::.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
.::|Cisco|::.

You are not connected. Please login or register

Rooney: Bentley ėshtė Beckhami ynė i ri

Shko poshtė  Mesazh [Faqja 1 e 1]

1Rooney: Bentley ėshtė Beckhami ynė i ri Empty Rooney: Bentley ėshtė Beckhami ynė i ri Sat Feb 09, 2008 12:38 am

NiTRo

NiTRo
Antar Me PreVoj
Antar Me PreVoj

Rooney: Bentley ėshtė Beckhami ynė i ri
Se si njė fitore nė njė ndeshje miqėsore mund tė zhvillojė gjėrat dėshmon mė sė miri rasti i Anglisė e cila tė mėrkurėn fitoi nė Wembley kundėr Zvicrės me rezultat 2:1.

Pėrveē se pėrzgjedhėsi i ri Fabio Capello ėshtė shprehur optimist pėr tė ardhmen e kombėtares angleze, dhe mediat e kanė quajtur ngjarjen si sukses tė madh, tani edhe Wayne Rooney u ka shtuar optimizmin adhuruesve.

“Kemi fituar njė David Beckham tė ri! Ky ėshtė David Bentley i cili mė pėrkujton shumė emnakun e tij. Ka njė kontroll po aq tė mirė tė lojės, derisa topat e tij tė gjatė janė fantastik", ka thėnė Rooney dhe ka shtuar:

"Tė gjithė e dimė se si Beckham ka luajtur me vite pėr Anglinė, e tani tek Bentley kam parė diēka tė ngjashme. Ai mund tė jetė po aq i mirė. Gjithmonė ka mė shumė opsione nė fushė dhe gjithmonė e zgjedh mė tė mirin. Si sulmues tani jam i qetė sepse e kam kuptuar se prej Bentleyt gjithmonė mund tė pres zgjedhjen e duhur dhe topin e duhur", ka thėnė sulmuesi i Manchester United.

Mbrapsht nė krye  Mesazh [Faqja 1 e 1]

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi