.::|Cisco|::.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
.::|Cisco|::.

You are not connected. Please login or register

Cesc: Ta mposht Kakan do tė jetė pėrrallore

Shko poshtė  Mesazh [Faqja 1 e 1]

NiTRo

NiTRo
Antar Me PreVoj
Antar Me PreVoj

Cesc: Ta mposht Kakan do tė jetė pėrrallore
Mesfushori i Arsenalit, Cesc Fabregas, ka folur pėr ndeshjen e sotme ndaj Milanit dhe pėr atė se ēfarė do tė thotė pėr tė ta mposht kampionin evropian. Ai po ashtu ka rishpalosur dėshirėn pėr tė mbetur nė klubin londinez gjatė gjithė karrierės sė tij.

“Jam shumė i lumtur, gjithēka po shkon mirė, kam bėrė miq nė klub. Mė pėlqen jeta dhe jam miqėsuar edhe me tifozėt. Nėse ata nuk mė duan kėtu, atėherė sigurisht do tė doja tė kthehem nė Spanjė”, ka thėnė Fabregas nė njė intervistė pėr CNN.

Spanjolli ka folur edhe pėr ndeshjen pėrballė Milanit. “Ne jemi tė pėrqendruar nė kėtė ndeshje pasi qė do tė jetė mjaft e vėshtirė. Gjithkush thotė se ata nuk po ia dalin mirė nė ligė, por njė ekip i tillė mund tė ju vrasė brenda njė sekonde. Ata kanė lojtarė tė mėdhenj si Kaka dhe Andrea Pirlo, andaj duhet tė jemi tė kujdesshėm, por ende mendoj se kemi shans mė tė mirė. Ta mposht ekipin ku luan Kaka dhe Pirlo do tė jetė diēka e veēantė pėr mua”, ka shtuar Fabregas.

Mbrapsht nė krye  Mesazh [Faqja 1 e 1]

Similar topics

-

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi