.::|Cisco|::.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
.::|Cisco|::.

You are not connected. Please login or register

Lippi do tė zėvendėsojė Ancelottin?

Shko poshtė  Mesazh [Faqja 1 e 1]

1Lippi do tė zėvendėsojė Ancelottin? Empty Lippi do tė zėvendėsojė Ancelottin? Sat Feb 23, 2008 5:29 pm

NiTRo

NiTRo
Antar Me PreVoj
Antar Me PreVoj

Lippi do tė zėvendėsojė Ancelottin?
Siē shkruan Gazzetta dello Sport, Marcello Lippi mund tė zėvendėsojė Carlo Ancelottin nė stolin e trajnerit tė Milanit, nėse kampioni evropian nuk arrin tė kualifikohet sė paku nė gjysmėfinale tė Ligės sė Kampionėve.

Ancelotti ka qenė njė prej trajnerėve mė tė suksesshėm nė historinė e rosonerėve dhe ka njė rekord tė thjeshtė nė Evropė, duke arritur nė tre finale tė Ligės sė Kampionėve (dy prej tė cilave tė fituara), njė gjysmėfinale dhe njė ēerekfinale nė pesė vitet e fundit.

Ai po ashtu ka sjellė nė Milan tre trofe gjatė 12 muajve tė fundit, duke e plotėsuar trofeun e Ligės sė Kampionėve edhe me Superkupėn Evropiane dhe Kupėn Botėrore tė Klubeve. Megjithatė, Ancelotti mund tė humb punėn e tij nė fund tė sezonit, nėse ai nuk arrin ta pėrsėrisė suksesin e tij nė garėn evropiane.

Marcello Lippi pėrmendet si zėvendėsim i mundshėm i trajnerit aktual. Lippi, i cili ka qenė i papunė qė nga triumfi nė Kupėn Botėrore 2006 nė Gjermani, ka deklaruar disa herė se ai do t’i kthehet punės gjatė sezonit tė ardhshėm.

Sipas Gazzetta dello Sport, Ancelotti do tė mund tė ruajė vendin e tij vetėm falė njė suksesi nė Ligėn e Kampionėve.

Mbrapsht nė krye  Mesazh [Faqja 1 e 1]

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi